Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008

Ε ρε γλεεεέντια

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΝ!!!


Διαρροή και φέτος πριν από τον εξαγγελθέντα από το ΥΠΕΠΘ χρόνο των βαθμολογιών των πανελλαδικών εξετάσεων. Ανίκανο το υπουργείο να εξασφαλίσει τη μη διαρροή ή μήπως συνυπεύθυνο; Με δεδομένο ότι η διαρροή έγινε κυρίως μέσο των πολιτικών γραφείων μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι έγινε σκόπιμα, με στόχο η μικρή αυτή εκδούλευση, να οδηγήσει σε πολιτική ομηρία γονείς και μαθητές που το άγχος και η αγωνία τους φέρνει στα σκαλοπάτια των πολιτικών- βουλευτικών γραφείων
Αποδεικνύεται γι’ ακόμη μια φορά ότι η ευαγγελιζόμενη από την κυβέρνηση καθιέρωση ίσων ευκαιριών και άλλων ηχηρών παρομοίων είναι γράμμα κενό.
Δεν μπορεί να σταθεί ούτε καν στην απλή τήρηση των προσχημάτων, πόσο μάλλον σε ζητήματα σοβαρά και ουσιαστικά που αφορούν στις λεγόμενες ίσες ευκαιρίες στη μάθηση για όλα τα παιδιά.
Έτσι η κυβέρνηση και ο κ. Στυλιανίδης προωθούν την εκπαιδευτική τους μεταρύθμιση, διασφαλίζοντας την αξιοπιστία, την εγκυρότητα και την αντικειμενικότητα των πανελλαδικών εξετάσεων και οι βουλευτές της ΝΔ παράγουν το γνωστό πολιτικό τους έργο.
Άντε και του χρόνου να δώσουν στους ψηφοφόρους τους και τα θέματα των πανελλαδικών!!!


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: